Nasıl Randevu Alır ve Muayene Olursunuz
19 Ekim 2021

Nizip Devlet Hastanesi hizmet anlayışında sevgi, güler yüz ve çağdaşlığı temel alan personeli ile hastalarına en iyi tıbbi bakim ve tedaviyi sunmaya devam eden hastanemiz,”hasta memnuniyetini”en üst düzeyde ve sürekli olarak sağlama çabasındadır.

Daha sağlıklı günlere erişebilmeniz için sizi bir süreliğine misafir ediyoruz. Sağlık teknolojisinin el verdiği ölçüde tüm olanak ve kolaylıkları sizin hizmetinize sunmaya çalışacağız. Birlikte olacağımız süre içerisinde uygulanacak kurallar ve sağlanan olanaklar sadece size verilecek bakımın kalitesini yükseltmeyi ve sizleri rahat ettirmeyi amaçlamaktadır. Size uygun hizmeti verebilmemiz için bize duyacağınız güvene ve göstereceğiniz işbirliğine teşekkür eder, en kısa sürede sağlığınıza kavuşup evinize dönmenizi içtenlikle dileriz.

HASTANEMİZE BAŞVURU ve RANDEVU ALMA
.         Hastanemizde muayene olmak için 182 nolu telefondan ya da kısa yollarda mevcut olan Sağlık Bakanlığı MHRS sisteminden randevu alabilirsiniz.

·         Hastanemize; Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ kur, Emekli sandığı ) SGK 'ya anlaşma yapılan özel sağlık sigorta şirketlerine bağlı hastalar ile ücretli hastalar... vb.  kabul edilmektedir.

·         Hastanemiz girişlerinde Danışman masasında bulunan görevli personelimiz  yönlendirme yapmaktadır, hastane içerisinde ulaşmak istediğiniz yere ve kişilere ulaşmanızda size yardımcı olur.

·         Polikliniklerimiz ve laboratuvarlarımızda hafta içi her gün 08:00- 16:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Poliklinik sekreterlerimiz muayene başvurunuzu kabul eder, gerekli kaydınızı tutar, doktorunuza muayene olmanızı sağlar.

·        Hastanemize Nüfus Cüzdanı ile giriş yapılmaktadır.  Sağlık karnesi ya da karne fotokopisine gerek yoktur.

·         Sevk belgeleri şehir içi 3 gün, geçerlidir.

HASTANEMİZDE YATARKEN

·         Hastanemize yatırılarak tedavinizin devamına Hekiminiz tarafından karar verilmiş ise, poliklinikte sekreter tarafından hasta yatış formu doldurduktan sonra servise yatışınız gerçekleşir.